The New Leaders Network

The Suriname Leadership Community

Een nieuwe generatie leiders

De alumni van de leergang leadership

Suriname is in transitie. Een nieuwe generatie leiders, opgeleid door de Academie voor Leadership, zorgt voor daadwerkelijke verandering in Suriname. 

De open badge van de deelnemers staat garant voor hun leiderschapskwaliteiten. De leergang leadership 'The Future Leaders' is uniek voor Suriname.  Bij 'De nieuwe Leider' staat de toepassing van de nieuwe inzichten in de praktijk situatie centraal. 

Om de toepassing in de praktijk te versterken heeft de Academie voor Leadership het netwerk voor alumni opgericht. Een netwerk waarin kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen centraal staat: The New Leaders Network.

Jaarlijks organiseert The New Leaders Network een symposium in Paramaribo. Tijdens het symposium delen internationale deskundigen  de laatste inzichten over new leadership. Zo blijft de kennis van de alumni actueel en werken ze aan voortdurende verandering.

The New Leaders Network op LinkedIn

Alleen voor leden van het netwerk

De besloten LinkedIn groep voor onderling contact met gelijk gestemde leaders. Deel successen! Maar stel je ook kwetsbaar op zoals echte nieuwe leiders doen. Deel de problemen die je in jouw nieuwe rol tegenkomt.

Ben jij een Nieuwe Leider?

Sluit je aan bij The New Leaders Network

  • Uitbreiden van je netwerk met gelijk gestemden 
  • Periodieke white papers met de laatste trends op het gebied van leadership
  • Toegang tot de besloten LinkedIn groep The New Leaders Network
  • Uitwisseling van ervaringen
  • Je vindt oplossingen voor jouw praktijk problemen bij andere nieuwe leiders
  • Toegang tot het jaarlijks symposium 'New Leadership' met internationale top deskundigen dat in november 2023 in Paramaribo plaatsvindt is voor leden gratis
  • Transparante lage jaarfee van EUR 150
Meld je aan voor The New Leaders Network >>