Alumni Netwerken van de Academie voor Leadership

Verbinden, groeien en inspireren.

Alumni netwerken Academie voor Leadership
Door de afronding van jouw leergang aan onze academie kan je lid worden  van een van onze dynamische netwerken van leiders en professionals die streven naar voortdurende groei en ontwikkeling. Met trots bieden we momenteel drie specifieke netwerken aan:

  • het Nationale Netwerk voor HR-professionals
  • The New Leaders Network
  • het Netwerk van Commissarissen en Directeuren.

Deze netwerken zijn ontworpen om jou te verbinden met gelijkgestemde individuen, waarbij de focus ligt op het delen van kennis, ervaringen en het opbouwen van waardevolle relaties.

Voordelen
Als lid van een van onze netwerken krijg je exclusieve toegang tot een scala aan voordelen, waaronder het jaarlijkse evenement dat specifiek is afgestemd op jouw expertisegebied. Voor commissarissen en directeuren organiseren we het Seminar Good Governance in juni, een essentiële bijeenkomst voor het verkennen van best practices en het bevorderen van effectief leiderschap in corporate governance. Voor HR-professionals bieden we in september een unieke gelegenheid om deel te nemen aan ons speciale evenement, waarbij de nieuwste trends en strategieën op het gebied van human resources worden besproken en geanalyseerd.

Het lidmaatschap
Het lidmaatschap bedraagt ​​EUR 150 per jaar en biedt je toegang tot de voordelen en evenementen die we aanbieden. We nodigen je uit om actief deel te nemen aan ons netwerk, waar je niet alleen kunt profiteren van waardevolle kennis en inzichten, maar ook de kans krijgt om jouw eigen expertise te delen en bij te dragen aan de groei van jouw vakgebied. Samen streven we naar excellentie in leiderschap en professionele ontwikkeling.

Welkom bij de Academie voor Leadership Alumni Community! Lees meer over jouw specifieke netwerk en meld je aan:

Nationaal Netwerk voor HR-Professionals

Meer >>

The New Leaders Network

Meer >>

Netwerk Comissarissen en Directeuren

Meer >>