Netwerk van Commissarissen en Directeuren (NCD)

Verbinden, groeien en inspireren!

Leergang Innovatief HR Leadership

Welkom bij het NCD

NCD: dé thuisbasis van vooruitstrevende commissarissen en directeuren

Welkom bij het Nationaal Netwerk voor Commissarissen en Directeuren (NCD), dé toonaangevende gemeenschap voor leiderschap en governance in Suriname. Als platform voor vooruitstrevende commissarissen, directeuren en leidinggevenden biedt het NCD een dynamische omgeving waar expertise wordt gedeeld, relaties worden opgebouwd en leiderschap wordt versterkt.

Het NCD brengt een diverse groep professionals samen die streven naar excellentie in corporate governance, strategieontwikkeling en leiderschap. Of je nu een doorgewinterde executive bent of een opkomend talent, het NCD biedt een platform waarop je kunt groeien, leren en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de zakelijke gemeenschap in Suriname.

Als lid van het NCD krijg je exclusieve toegang tot een breed scala aan voordelen, waaronder netwerkevenementen, educatieve programma's, en resources die zijn ontworpen om je te ondersteunen in je leiderschapsreis. Kortom, het NCD is de ideale plek om je professionele netwerk uit te breiden, je kennis te verdiepen en je impact als leider te vergroten.

Sluit je vandaag nog aan bij het Nationaal Netwerk voor Commissarissen en Directeuren en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het bereiken van je doelen en ambities in leiderschap en governance. Welkom bij het NCD!

"Empowering Leadership, Inspiring Governance!"

Deel mee, doe mee en groei mee

Sluit je aan bij het Netwerk van Commissarissen en Dircteuren

Ben jij een commissaris, toezichthouder of directeur met hart en ziel? Dan heten wij je graag welkom als lid van NCD, het netwerk voor en door professionals zoals jij. Samen delen we kennis, inzichten en de ambitie om altijd te blijven verbeteren. Doe je mee?

Meld je aan voor het NCD >>

Voor wie?

Het NCD-netwerk is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn als commissaris, toezichthouder of directeur binnen organisaties. Deze leiders spelen een cruciale rol in het vormgeven van corporate governance, het nemen van strategische beslissingen en het waarborgen van de langetermijnsdoelstellingen van hun organisaties. Het NCD-netwerk biedt een platform waar deze professionals kunnen samenwerken, kennis kunnen delen en kunnen groeien als leiders binnen hun vakgebied.

Bijdrage:

Jaarlijkse bijdrage van EUR 150, ook te betalen in Surinaamse dollars (SRD).