Nationaal Netwerk voor HR-Professionals NNP

Meedoen is meedelen en meegroeien

Leergang Innovatief HR Leadership

De voordelen van een professional membership

NPP: dé thuisbasis voor vooruitstrevende HR-leiders

Welkom bij het Nationaal Netwerk voor HR-Professionals (NNP) in Suriname - dé thuisbasis voor vooruitstrevende HR-leiders en -experts die streven naar excellente personeelsbeheerpraktijken. Deel mee, doe mee en groei mee: ben je een HR-professional met hart en ziel? Dan verwelkomen wij je graag als lid. Het NNP is het netwerk voor en vol mensen zoals jij. Samen delen we kennis, inzichten en de ambitie om het altijd beter te doen. Deel je mee?

Als lid van het NNP open je de deur naar een wereld van voordelen en mogelijkheden die je carrière en professionele ontwikkeling naar nieuwe hoogten zullen tillen. Hier zijn slechts enkele redenen waarom een lidmaatschap bij het NNP een slimme zet is:

Netwerkkansen:
Als lid van het NNP krijg je toegang tot een exclusief netwerk van HR-professionals in Suriname, waar je kunt verbinden, samenwerken en ideeën uitwisselen met gelijkgestemde vakgenoten. Deze waardevolle verbindingen kunnen niet alleen je kennis vergroten, maar ook deuren openen naar nieuwe carrièrekansen en zakelijke relaties.

Professionele Ontwikkeling:
Het NNP biedt een scala aan educatieve en professionele ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder workshops, seminars, en trainingssessies die zijn ontworpen om je vaardigheden aan te scherpen en je kennis te verbreden. Blijf op de hoogte van de laatste trends, best practices en innovaties in HR-management, en blijf een stap voor op de concurrentie.

Toegang tot Hulpmiddelen:
Als lid profiteer je van exclusieve toegang tot waardevolle bronnen, tools en publicaties die speciaal zijn ontwikkeld om je te ondersteunen in je dagelijkse werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar sjablonen voor HR-documenten, richtlijnen voor arbeidswetgeving, of strategische adviezen, het NNP heeft alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je rol.

Betrokkenheid bij de Gemeenschap:
Het NNP staat centraal in het bevorderen van de HR-professionals in Suriname en draagt actief bij aan de groei en ontwikkeling van de bredere gemeenschap. Als lid heb je de kans om deel te nemen aan maatschappelijke projecten, mentorprogramma's en andere initiatieven die een positieve impact hebben op zowel het vakgebied als de samenleving als geheel.

Kortom, een lidmaatschap bij het Nationaal Netwerk voor HR-Professionals is een investering in jezelf, je carrière en de toekomst van HR-management in Suriname. Sluit je vandaag nog aan en ontdek de vele voordelen die het NNP te bieden heeft!

Professional membership

 • Een groot netwerk van collega HR-professionals.
 • Interessante bijeenkomsten,  ook online.
 • Toegang tot het jaarlijkse NNP seminar
 • Korting op opleidingen
 • De digitale nieuwsbrief.
 • Toegang tot relevante en interessante HR-content.

"Samen vooruit: verbinden, groeien, excelleren!"

Deel mee, doe mee en groei mee

Sluit je aan bij het Nationaal Netwerk voor HR Professionals

Ben je een HR-professional met hart en ziel? Dan verwelkomen wij je graag als lid. NNP is het netwerk voor en vol mensen zoals jij. Samen delen we kennis, inzichten en de ambitie om het altijd beter te doen. Deel je mee?

Meld je aan voor het Nationaal Netwerk voor HR Professionals >>

 Voor wie?

 • (Aankomende) HR-professionals en vakontwikkelaars die vooruit willen en de besten in hun vak willen zijn.

 • (Aankomende) HR-professionals die bewust voor een lidmaatschap kiezen; die bij het NNP komen om iets te halen én om iets te brengen.

Bijdrage:

 • Jaarlijkse bijdrage EUR 195

De voordelen van een NNP company membership

Geef jouw HR-professionals de controle

 Maak jouw hele team lid van NNP
Heeft jouw organisatie een enthousiast team van HR-professionals en wil je hen bij de nieuwste HR-ontwikkelingen betrekken? Dan is het NNP bedrijfslidmaatschap de oplossing. Met dit lidmaatschap brengt de NNP jouw team in contact met andere HR-professionals buiten je organisatie. Dit bevordert de uitwisseling van kennis, ervaringen en inzichten tussen vakgenoten.

Geef jouw HR-professionals de controle
Met dit lidmaatschap geef je jouw medewerkers de juiste tools om hun eigen ontwikkeling te sturen. Ze krijgen toegang tot:

 • Een groot netwerk van collega HR-professionals.
 • Interessante bijeenkomsten,  ook online.
 • Toegang tot het jaarlijkse NNP seminar
 • Korting op opleidingen
 • De digitale nieuwsbrief.
 • Toegang tot relevante en interessante HR-content.

"Geef jouw HR-professionals een platform voor groei"

Het NNP company membership

Samen met je HR collega's één NNP lidmaatschap

Heeft jouw organisatie een enthousiast team met HR-professionals en wil je ze allemaal aangehaakt houden bij de ontwikkelingen binnen HR? Dan is het NVP bedrijfslidmaatschap dé oplossing.

Mail ons voor meer info over het NNP Bedrijfslidmaatschap >>

Voor welke bedrijven?

 • Een bedrijfslidmaatschap is al mogelijk vanaf 2 medewerkers. 

Bijdrage

 • Het voordeel neemt toe met het aantal medewerkers. Voor 5 deelnemers betaal je nog maar EUR 150 per persoon per jaar.